Plaats een kribje! 

Wil je ook een kerststal aan anderen laten zien? Doe mee en plaats of maak een mooie kerststal. Groot of klein, modern of klassiek, laat je fantasie de vrije loop!

LET OP: Helaas kun je voor de Kribjesroute 2021-2022 geen kribjes meer aanmelden. Wil je volgend jaar meedoen? Je kunt via het contactformulier een ‘kribje’ aanmelden voor de eerstvolgende Kribjesroute. Het adres waar je het kribje plaatst wordt dan opgenomen in de plattegrond.

Wil je advies of hulp bij het maken of plaatsen van je kerststal? Vraag het ons gerust via het contactformulier.


Adopteer een kribje!

Heb je zelf geen kerststal, maar wil je wel meedoen? Stel dan je raam of voortuin beschikbaar en adopteer een kribje. Dan wordt er bij jou een kribje bezorgd en/of geplaatst. Je adres wordt opgenomen in de plattegrond. Je kunt je via het contactformulier aanmelden voor de Kribjesroute. Vermeld dan bij de opmerkingen dat je een kribje wil adopteren.


Extra oproep

Om de ‘kribjesroute’ tot een jaarlijks terugkerend succes te maken zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil je meehelpen om de kribjesroute onvergetelijk te maken? Meld je dan via het contactformulier aan als enthousiaste vrijwilliger!